Om Jacobsen-EL
 

Om Jacobsen El

 

Jacobsen-EL er ejermæssigt et enkeltmandsfirma med 2 ansatte, som ejes af Torben Fuglsang-Jacobsen. Det at være et lille EL-firma betyder, at der er en tæt kommunikation mellem ledelse og medarbejdere, og at der ikke er langt fra snak til handling. Dette sikrer, at kundens ønsker og behov tilgodeses frem til færdige resultat.

 

Jacobsen-El har en række faste samarbejdspartnere inden for forskellige fagområder. Det sikrer, at vi altid kan have de bedste folk på opgaven, uanset om der er tale om en totalentreprise eller en mindre opgaver, som enten kræver flere personer på opgaven eller forskellige kompetencer.

 

Torben Fuglsang-Jacobsen er autoriseret elinstallatør. Han har arbejdet som installatør i mere end 20 år, og siden 2005 i sit eget firma Jacobsen-EL. Torben arbejdede i en kortere periode som lysmand på reklamefilm, tv og spillefilm og fik derigennem styrket sin æstetiske sans og erfaringer omkring lys, farver, skygge, lyssætning og lysets virkning i forhold til forskellige behov og scenarier. Dette kommer ethvert projekt til glæde, eksempelvis det arbejdsbelyste produktionskøkken, boligen hvor lyset er med til at skabe funktionelle rum til læsning, leg og samvær eller udstillingen, hvor særlig elementer fremhæves på magisk vis.

 

Medlem af TEKNIQ og ELFO

Som en del af TEKNIQ har ELFO oprettet en garantiordning, der kommer dig som kunde til gode. Garantiordningen giver dig en sikkerhed i det arbejde vi udfører for dig. Ordningen dækker udgifter op til 150.000,- kr. inkl. moms og kan benyttes af alle private kunder, såfremt de har fået medhold i deres anke og evt. uoverensstemmelser ikke kunne løses mellem kunde og installatør.

 

Læs mere på www.tekniq.dk og www.el-vvs-anke.dk